Skidor

Det har varit mycket skidor nu. Vädret har ju varit underbart i helgen :-)

Har suttit med den sista inlämningen för denna kurs idag. Tog mest hela dagen och hann inte med någon pass på gymmet. Vädret har varit väldigt milt idag så nu ikväll drog jag iväg till spåret för att köra ett snabbt varv på 2,5kmsslingan. Köpte nya stavar igår och det var som en helt ny åkstil (jämfört med pappa megatrugor ;-)) och slut i ryggslutet blev jag på bara den korta slingan.

Har tenta på torsdag så jag får se hur mycket gym jag hinner med denna vecka, ska ju jobba i helgen oxå. ;-)


Ond nacke

Igår blev det inget gym som planerat. Är sällan/aldrig skadad eller har ont någonstans (förutom träningsvärk, men det gills inte) men igår var jag väldigt stel i nacken. Kände redan efter bänkpasset i måndags att jag måste ha sträckt mig eller dyl. Skippade iaf gymmet eftersom rygg stod på schemat.

Blev därför en promenad på 40min i det fina men kalla vädret ;-) första gången på väldigt länge som jag tog en gammal hederlig promenad.

Nu drar jag snart till gymmet för ett förmiddagspass. Ska nämligen börja jobba extra med start ikväll :-D


Bröst & mage

Det har varit en bra dag. Klev upp innan ju för att åka ner till Sundsvall på föreläsning. Tycker alltid det är bäst att kliva upp innan 7 på morgnarna, kroppen kommer in i ett bra "flow". Men det är inte alltid man lever som man lär, dock finns ett önsketänkande om att alltid komma upp i tid och starta dagen, helst med en morgonprom ;-)

Dagen gympass var riktigt rolig, om det nu kan vara roligt? JO det kan det :-D älskar verkligen att träna, spec när resten av dagen flutit på. Kände mig riktigt starkt i bänken, så jag körde på lite extra där. Magövningarna kändes oxå riktigt bra med bra kontakt med musklerna. Efter blev det lite slittad cardio. Löpbanden var upptagna, så jag började med 13,5min på sliden och sprang sedan ca 10min på löpbandet innan Lars tyckte det var dags att åka hem.

Bröst:
Bänk
10 rep 40kg
12 rep 50kg
12 rep 50kg
10 + 2 rep (hjälp) 52,5kg
11 + 1 rep 50kg

Sned bröstpress
12 rep 30kg 2 ser
10 rep 30kg

Hantelflyes
12 rep 9kg
11 rep 9kg
12 rep 8kg

Mage:
Hängande benlyft
12 rep
8 rep + 4knä + 4sid
10 rep + 2knä

Situps med benen i 90grader
14
13
9 (dog lite där)

Side lift (maskin) sned
10
14
14
(på vardera sida)



Biceps & framsida lår

Blev ett söndagspass igår för att avsluta föregående veckas träning. Brukar i regel inte styrketräna på helgerna, men jag satt med inlämningsuppgifter mest hela fredagen, så jag hann inte ta mig till höga.

Körde några övningar biceps, kändes riktigt bra :-) därefter blev det två övningar för framsida lår. Ska splitta framsida och baksida och köra två övningar på vardera i veckan. Körde triceps och baksida lår i torsdags och det kändes riktigt bra att få bli lite slut i benen.

Biceps:
Hantlar 12 rep 11kg 3 set
Stångcurl 14 rep 20kg 3 set
Rep 12 rep 20kg 3 set
Cable en arm i taget 12 rep 12,5kg 2 set 10 rep 12,5kg 1 set

Framsida lår:
Benspark
12 rep 40kg
12 rep 35kg 2 set
Benpress
8 rep 80kg
12 rep 60kg 2 set



RSS 2.0