Färs med soya bönor, oliver och färsk basilika

Denna vecka har jag förberett lunchlådor för hela veckan. Detta är något jag alltid gör under diet, men nu kände jag att det var dags att få en kontinuitet på vardagen.

I söndags tog jag fram kalvfärs som jag fått av farfar. Tanken var först chili con carne, men det blev något helt annat :-p gillar att freestyle:à när det kommer till matlagning.

Det slutade med en färsgryta med paprika, soya bönor, oliver, rivna morötter på en bas av krossade tomater.

Detta har jag ätit tillsammans med keso, smakat riktigt gott :-)


Rygg + Cardio

Har suttit i skolan hela dagen, dags för c-uppsats. Var väldigt trött när jag kom hem men drog i mig lite mellanmål och två koppar kaffe innan jag gick till gymmet.

Kände mig väldigt stark och nöjd med passet. Avslutade med 30 min pw på löpbandet.

Latsdrag bakom nacken:
40kg 3*8

Latsdrag:
50kg 3*8

V-drag:
45kg 8rep
40kg 2*8

Marklyft:
40kg 8rep
50kg 8rep
70kg 2*8
80kg 4rep

Latsdrag i cable:
35kg 3*8

Sittande rodd:
50kg 3*8




Morgontur med avslutande handling

Klev upp lagom tid i morse för att ta en powerwalk. Efter att ha tillbringat en vecka i Härnösand behövde kylskåpet fyllas på med mjölk, kesella och andra mejerivaror. Turen avslutades på Ica, så sista biten blev med extravikt från påsarna. Glömde dock att pausa runkeeper då jag gick in i butiken..

Senare idag blir det ett pass på gymmet, totalt blir det 3 gympass denna vecka. Men med tanke på tenta osv så känns det helt okej iaf :-)


Mellanmål

Igår åkte jag hem till Eskilstuna, 6h på tåget. Då man vill hålla kosten kan det vara problematiskt att vara på resande fot, såvida man inte vill ha med en stor kylbag. Men numera har pressbyrån börjat sälja keso och keso-mellanmål.

Så när jag kom till Centralstationen i sthlm var det dags för ett litet kvällsmål. Köpte keso med hasselnötter, blåbär och tranbär - väldigt gott :-) lagom som mellanmål, innehåller dessutom inte många kcal.


Hemtentamen

Har hemtentamen denna vecka, mån-fre. Så just nu sitter jag på Mittuniversitetet i Härnösand och försöker vara kreativ.

Det är otroligt vad intensivt man kan jobba under kortare perioder, men sedan är man helt knäckt när man kommer hem.

Detta är det sista vi gör under denna kurs, nästa vecka drar vi igång med examensarbetet for real :-D skräckblandad förtjusning ;-)

Siktar på att skriva ca 2 sidor idag.. Önska mig lycka till.. :-/


RSS 2.0