Sovmorgon

Det blev en 2 timmars sovmorgon, brukar annars kliva upp vid 7, men i morse var jag väldigt trött. Uppstigning och iväg på en tur 9,00 i lite mer än 1h. Riktigt varmt och skönt ute, men var lite trögstartad i början av promenaden, lite stel och allmänt trött.
När jag kom hem vägde jag mig, är nere på 72,2 nu, vore skoj om jag lyckades pressa ner mig under 72 denna vecka =) Som sagt, ingen ätardag denna helg, nu är jag taggad!!

Träningskläder

I morgon måste jag nog ner på stan och köpa ett par trekvarts-tights, äger ju inte några. Börjar ju bli så varmt ute numera, så det känns lite varmt att komma med långbyxor.



Måste ju rulla upp dom, ser inte bra ut =P

Blir ju inget Uppsala för mig i Valborg, grymt tråkigt =( Tentan är inte klar och måste tänka på skolan med :P Så jag får försöka plugga och träna ist!

Fredag

En skön dag, fått mycket uträttat! Så här har min dag sett ut:

7,00 Promenad 60 min
8,15 Frukost - kesella m. valnötter
9,15 Tentaskrivning i skolan
11,30 Mellanmål - proteindrink
14,15 Lunch - Kycklingfile m. grönsallad
17,00 Mellanmål - proteindrink & päron
18,30 Gym - b. lår, triceps, mage
19,40 Promenad 55 min
20,45 Middag (ovanligt sent) - äggröra, kalkon & keso

Var ovanligt pigg och stark på gymmet, kändes jätteroligt att träna =) Det måste ha märkts, 2-3 st kom fram och fråga hur det gick och frågade om jag deffar. Själv tycker jag inte att jag gått ner så jättemycket, men man glömer lätt bort hur man såg ut innan =P Så det var lite kul, ger alltid extra energi och motivation till att fortsätta.



Ryggsäcken på (använder den faktiskt, Lars!) och iväg till ASK.



Gick förbi dessa träd nu ikväll, underbart vita och fina, synd att de tappar blommorna så tidigt =(

Axlar

Det blev ett grymt axel-pass ikväll. Tror jag har ökat i styrka under denna diettid. Har ju formligen proppat i mig protein så det är kanske inte så konstigt. Orkar göra fler reps på samma vikter, så om jag känner mig lika stark nästa vecka är det kanske dags att lägga på lite vikter :)

Omvänd pec dec 3*10 30kg
Axellyft maskin 3*8 22,5kg
Framåtlutande flyes (baksida) 2*10 8kg 1*10 9kg
Flyes i cabeln 3*10 7,5kg
Hantelflyes böjd arm 3*8 8kg
Hantellyft framsida 3*10 6kg

Känner mig mycket taggad och motiverad idag, man får hoppas att det håller i sig ett tag. Men det skulle inte förvåna om jag vaknar upp i morgon och är less ;P Ikväll blev det hela 70 min cardio efter passet. Stannade kvar på gymmet och körde 30 min på crossen och sen gick jag ut och tog en extravända på vägen hem. Lämnade cykeln hemma idag, var väldigt varmt ute =P Till middag blev det grillad kyckling, MUMS!! :D

I morgon blir det morgonprom innan jag drar till skolan för att skriva på hemtentamen. Hoppas att det går bra att skriva den, skulle så gärna vilja åka till Falken och fira Valborg i Uppsala. Vore verkligen en upplevelse =)

Sugen..

Satt på skolan idag och messade med Lars. Sa att idag känner jag mig extra sugen på att nå mitt mål och få tävla, och att jag lyckas hålla mig borta från chipsen på helgerna =P
Då får jag denna bild tillbaka:

och kommentaren "Det hoppas jag med ;)" hahaha

När jag ser den där bilden blir jag bara ännu mer sporrad, det ser inte gott ut :P
Man vill ha, fast ändå inte! Neej, jag fortsätter äta mitt protein så kanske jag pressar ner ännu fler kilon :D

Onsdag

Det blev inget gym igår, vi kände att det vore roligare att umgås sista kvällen eftersom Lars åkte tillbaka till härnösand i morse. Det blev ingen morgonpromenad heller =(

Körde bröst och biceps på gymmet, biceps är en av mina favoriter, så grymt roligt att träna dem just nu =D
Roligast av allt är när man märker hur musklerna blir mer och mer synlig och detaljerade.
Har ju skaffar mig spotify premium, så jag var extra taggad till att ta en powerwalk efter passet, 60 min. Hade massor av bra låtar som strömmade genom lurarna, så jag hann gå långt på min timmes långa tur =P



Testade mitt nya linne som jag fick av Sandra då jag var hemma, hon tänkte slänga det, så jag roffade åt mig det. Tyckte det satt som en smäck =P Tog även på mig mina better bodies trekvarts-byxor, börjar ju bli varmt ute nu =)

Hey ho lets goo!

Sitter och tittar på BB-live, fick en inloggning av en snäll och trevlig själ ;) Och eftersom temat för dagen är multitasking sitter jag och äter lunch samtidigt, chili con carne med sallad och keso =P



Nu bär det av till bussen och Västerås för föreläsning!



v.6

Är inne på vecka 6 av dieten just nu. Hittills har jag lyckats gått ner 5,2 kg på 5 veckor. Känns ganska bra =) Har ju inte varit stenhård på kosten som jag eg borde, därför är det lite roligt att det gått så pass bra iaf. Men jag tror att lite mer promenader och lite strängre på kosten behövs just nu. Jag märker att det börjar gå lite trögre i viktnedgången. 
I morse blev det en prom på 40 min medans jag tvättade =P Multitasking! ;)


På bara en vecka har träden slagit blom, och det är vääldigt varmt på morgonen =)


Gick förbi ett "rosa träd", Vårigt :D

Igår blev det ett sista gympass på höga innan vi åkte neröver. Rygg, mage och framsida lår. Märktes att jag pulat i mig en massa koldhydrater i helgen, kände mig ganska stark :P
Idag ska jag och Lars kör ett pass här på ASK innan han åker upp igen. Får se om vi kanske ska köra samma muskelgrupper så han får passa mig lite ;)


Pååsk

Det var en härlig vecka i H-sand. Varmt och skönt väder (även fast det är varmare här =P) och många goda middagar. Blev ju lite fusk med kosten denna helg, försökte hålla mig till små portioner så gott det gick för att hålla ner kaloriintaget =P Men nu är det lite uppförsbacke, det gäller att komma tillbaka till vardagen och dieten.
Lite jobbigt är det samtidigt när man åker upp, man vill ju träffa så många som möjligt. Tiden räcker dock inte riktigt till alla gånger.


Fin utsikt vid höga kusten.

Jag gick nästan varje morgon förra veckan, alla utom söndag (vilodag), minst 60 min. Ska försöka hålla i detta och gå varje morgon. Känner att det är stor skillnad på att utföra cardion på morgonen och på eftermiddagen. Det tar mer precis innan frukosten.



Det tog ca 8 h! att ta sig hem igår. 2h bilkö mellan huddik och Gävle, hur drygt var det inte? SUPERDRYGT!! Fast, vad trodde man eg, att man skulle åka själv på E4:an sista påskdagen :P hehe! Neej, nästa gång får man ta sig iväg liite tidigare.

Färdproviant

I tisdags då jag skulle åka upp hit hade jag tagit med mig en kycklingsallad till skolan som jag skulle ha till lunch. Ville inte ta med mig nå mer med risk för att det skulle hinna bli varmt och äckligt. En liten och behändig kylväska är något man skulle vilja investera i för att underlätta alla matdoser och mellanmål när man är på vandrande fot =P Men iaf så var det ju dags för middag vid 18-tiden. Gick in på pressbyrån för att köpa sallad.. gick sodär. Massa pastasallader och superlite protein i dem. Så det blev den räksallad från Weynes coffee. Dock innehöll den väldigt mycket pasta och lite sallad men desto mer räkor. När jag ätit upp den var jag fortfarande hungrig och kände att jag var tvungen att köpa något mer för att inte bli frestad att köpa något ytters onyttigt eller kolhydratsrikt på tåget. Det blev pressbyrån igen och jag bad om en korv med bröd utan bröd, till ett bättre pris, och dte fick jag, mycket snällt :D Korv är iofs inte så jättebra, men just då och där var det bästa jag kunde komma på =P



Tack vare denna korv höll jag mig mätt under hela resan och behövde inte äta något mer denna dag =) Hade ju redan fått i mig alla mina mål för dagen!

Tidig morgon

Blev uppstigning kl 6,30 =S Var tvungen att åka med bilen till mamma å pappa så det kunde åka till jobbet.. passade ju iofs mig perfekt då det blir lättare att släpa sig ut på en prom. när man ändå är uppe. En 50 minuters tur blev det, regnade efter halva, men var gör väl det om hundra år... =/

Kl 8,50 kommer Sandra och hämtar upp mig för att åka till gymmet och köra lite axlar och biceps. Mina "favorit"-muskler just nu. Tycker dem är så sjukt rolig att träna, antar att det beror på att jag tycker det går så bra.

Sitter och trycker i mig lite kesella just nu, funderar på att äta en clementin till det så jag får i mig lite snabba carbs inför passet =)


Älandsbro

Det är så skönt att vara här uppe igen :-) Gick väldigt fort att åka tåg igår, satt bredvid en tant som precis kommit till Sverige efter att tillbringat vintern i Spanien. Lite avis man blev! Återvända till landet när det börjar bli varmt ute :-) lyckades iaf packa väldigt lätt igår, dock var jag även lite för lätt klädd.

Lite kallt med denna skinnjacka när det var +3 i H-sand..

Tidigare idag var jag upp på Höga och körde lite bröst och triceps. Lars var med så jag kunde få lite passning (ta i mer tills jag inte orkade mer). Hade varit bra att alltid ha någon att gymma med, men det kan va svårt :P

Btw så blev det en morgonprom. med Sandra, kragom runt, ca 60 min. Var skönt att ha lite sällskap. Blev lite fusk med kosten under dagen så jag besökte mormor, så det var ju tur att man gick på morgonen iaf =P Tar denna påskvecka med lite lätthet, ska försöka hålla mig till dieten så gott det går, men fungerar det gråter jag inte blod ;)

Morgonprom.

Klev upp kl 7 i morse för att promenera. Det blev en runda på 60 min, vääldigt trött i benen blev jag. Man är u lite seg på morgonen helt klart. Kände att jag nästan var tvungen att ta en runda då jag ska sitta hela eftermiddagen på tåget =) Nu måste jag börja packa, ska försöka att plocka ner så liiite som möjligt. Vill helst ta den lilla resväskan bara. Får se hur dte går =P

Dåligt med motivation

Det gick superdåligt på gymmet... =( Var väldigt disträ och hade svårt att koncentrera mig på passet. Så mycket tankar till att jag ska få åka upp till H-sand. Det blev 3 övningar rygg och 2 mage, ganska dåligt pass. Att solen står molnfritt högt uppe i skyn gör det inte bättre att klättra ner i en källare kl 18,00, där det är mörkt och lite folk. Alla var ju självklart ute i solen, 17,5 grader på eftermiddagen, helt otroligt =)
Så det fick bli cardio ute istället, UNDERBART skönt!! :D :D 70 min tog det att gå längs kanalen här i stan.



Och brun har man blivit oxå, lite iaf. Suttit ute nästan varje dag och solat =)



Mycket fint på kvällen!! <3

Skola

Har föreläsning nu på förmiddagen, måste då kliva upp ca 7.00 gör att hinna med bussen som går 8.15 till Västerås. Det hade varit superskönt med en morgonpromenad idag, jättefint väder och väldigt varmt! MEN, jag orkar inte kliva upp kl 6 på måndagmornarna haha, så idag blir det lite extra lång cardio efter styrkepasset =) Sitter på bussen nu och gör mitt första inlägg genom mobilen, en helt ny värld har öppnats ;) kan nästan lova att jag gör några extra inlägg i morgon då jag sitter på tåget upp till H-sand =)

Skön helg

Denna helg har varit ganska lung och skönt. Började med en 65 min morgonprom igår och sen tog jag det mest lugnt ute i det fina vädret =)
I morse däremot var inte lika rolig. Klev upp kl 8 efter fem timmars sömn för att tvätta. Kommer ner till tvättstugan och där står det en indier och stoppar i maskinerna, på min tid. Försöker förklara för honom vad som gäller med tvätttiderna men han förstod inte svenska. Tog om allt på engelska, men förstod tydligen inte det heller efter mycket om och men, han totalignorerade mitt budskap. Gaah, vilken start på dagen. Helt plötsligt har han hunnit startat alla maskiner och "ursäktar" sig. Blir grymt irriterad, godtog inte ursäkten och gick därifrån. Så jag kommer att åka hem till Härnösand med lite smutstvätt hahah, vi får ta det som det är ;)

Till veckan blir det nog bara 3 gympass, lyckas nog inte klämma in fler.. Men morgonpromenader blir det massor av =D I morgon blir det Rygg, mage och kanske lite baksida ben.

Bara två dagar kvar nu, får snart träffa familjen, vännerna och LARS!! igen =D

Bullar

Jag tror alla cafén gräddar sina kanelbullar mellan 8-9 tiden på morgonen. I morse på min morgonpromenad kunde jag känna lukten av nygräddade bullar när jag gick förbi nästan alla cafèn. Gaaah, blev suupersugen, men det är bara att hålla god min. Nästa vecka när jag åker hem till Härnösand blir det nog tillräckligt med godsaker för min del ;)



Blommorna i gräset syns inte på bra på bilden, men de såg väldigt "våriga! ut när jag gick förbi dem =)



Solen sken och himlen var nästan klarblå. Lite svårt att klä sig rätt när det är så olika varmt på mornarna nu mera, höll på att dö av svett innan jag kom hem efter 50 min runt vattnet.
Nu blir det plugga och i em blir det böst och mage på gymmet =D

Motivation

Det är så roligt när gubabrna på gymmet kommer fram och snackar lite =) Idag kom en man fram och tyckte att det var så roligt att se att jag är så ambitiös och motiverad i min träning, att jag verkligen ser ut att gilla gymmandet. Man blir så motiverad och det är roligt att det syns att jag gillar träningen. Dock blev jag full i skratt när han komenterade mina grimaser och miner, som jag gör när jag tar i, kan inte låta bli, att det var härligt att se även dom. Hahaha ja det var ju tur, vissa tycker jag ser arg ut =P

Det blev axlar och triceps idag. Grymt pass! Finns inget bättre än när man är full av energi och styrka när man kommer dit och sen helt slut i kropp och knopp efter att man stått och trampat. Tillfredsställelsen är total när man cyklar hem =) 

Körde 5 övningar på axlar och 3 på tricarna, sist 52 min cardio på crossen.
Axlar:
Omvänd pec dec 3*10 30kg
Flyes i cabeln 3*8 10kg
Liggande flyes för baksida m hantlar 3*10 5kg
Hantelflyes böjd armbåge 3*8 8kg
Hantelflyes raka armar 5kg

Triceps:
Dips i maskin 3*10 med 35kg hjälp
Frenchpress 3*10 25kg
Pushdowns enarm omvänt grepp 3*8 12,5kg



Bjuder på en bild från handikapptoan ;) Passar på när man har lite pump. Tror storleken är okey, nu gäller det bara att mejsla fram detaljerna =P

Saknar...

Saknar mina älskade bröder.. Det var några veckor sedan jag var hemma nu, kan inte riktigt minnas när det var.. Har för mig att det var i början på mars. Men på tisdagkväll anländer jag i Härnösand =) Ska bli roligt att träffa familjen igen och se om bröderna växt ytterligare några centimeter ;) Helt sjukt vad man missar dess utveckling, men det är väl sånt man får ta!





Hittade några bilder från i julas, haha, dom är för söta =D Saknar dock den äldre, hittade ingen bild, men han saknas han med ;) Christer ska för övrigt flytta ner till Sthlm, så då kan man åka dit på helgerna och umgås, tummen upp =D

Lunch

Ååh vad gott det är med köpt grillad kyckling! =D Köpte en för några dagar sedan och åt den sista filen idag (utan skinn). Är sugen på att bara köpa färdiglagad, men det går inte ihop med mitt studentliv. Det blir till att fortsätta köpa frysta fileér och tillaga dem själv =( Men ibland får man lyxa till det ;)



Lycka: grillad kyckling, sallad och lite fetaost! ;)

Är väldigt fint väder ute idag och VARMT, så ska snart gå ut och sola lite. Gäller att passa på när man jobbar på att få till en vårbränna ;)

Soool!!

Vad underbart det är när solen tittar fram =) Har varit lite kyligt nu två dagar, men tittar solen fram och det ska vara bra väder nu i några dagar. Man känner sig mycket piggare och gladare när det är varmt och ljust ute. Dessutom blir man brun, ååh vad fräsch man känner sig! Ska nog gå och sola i morgon för att påskynda processen lite ;)

Har precis käkat middag, blev äggröra, kalkon och keso, gansak gott. Körde 65 min cardio på crossen innan, så det har blivit mycket motion idag, stolt!



Satt på mig en mössa innan jag cyklade till gymmet, tyckte dte var så kallt ute. När jag skulle cykla hem var det en man som tyckte det såg lite väl varmt ut, att det var 10 grader ute... hehe, ops! men vill inte bli sjuk, bäst att ta dte säkra före det osäkra ;)

Nu ska jag sätta mig och söka kurser till hösten.. sista dagen på fredag, så det gäller att inte missa det! Ska nog skriva c-uppsatsen i höst, så har man det gjort sedan =)

Träningsvärk

Klev upp tidigt i morse, hade bokat tvätt tid kl 7 på morgonen... Inte så skönt, är väldigt morgontrött ibland, men det bästa är att man blir tvungen att ta sig upp. Morgonpromenaden, 55 min, sitter som en smäck medans man väntar på att maskinen ska gå klart. MEN, ååh vilken träningsvärk jag har i låren efter måndagens pass. Har som sagt inte kört så mycket ben på över ett halvår, så det är lätt att man får lite värk när man väl drar igång =P
Nu väntar jag bara på torktumlaren, sitter och äter på min kesella, är nöjd med dagens början. Hoppas bara på att resten av dagen kommer att vara lika prodktiv.



Det är vilodag från styrkan idag, men beroende på hur jag känner mig i kroppen i em. kanske jag drar på gymmet och kör lite cardio iaf. Igår blev det bara 40 min på crossen, var så sjukt hungrig och slut efter rygg-/biceps-passet, men jag var och kände mig riktigt stark, tummen upp! =)





Grym övning som tar riktigt bra i ryggslutet. Detta komma jag bomba på med framöver, tillslut kanske man kan hänga på nån vikt oxå, just nu räcker benen styngd ;)

Wiihoo! Hey ho let`s go, be cool stay in school =P


Måndag

Tillbaka till verkligheten!!

Idag är det underbart väder, satt och avnjöt min kycklingsallad på balkongen, riktigt skönt! Blåste inget så det hettade till riktigt bra om ansiktet.



Idag blir det ett stenhårt pass på gymmet, framsida lår och mage hade jag tänkt köra, plus en massa cardio. Ska förska stå en timma =)

Besök

Fick besök i torsdagskväll av Sandra Hedberg som stannade tills i morse. Åååh vad ROLIGT vi har haft det, helt sjukt! =D Så nu har man laddat på med motivation och ren glädje för att köra på resten av våren här i E-tuna.



Blev en kanonkväll i lördags!



Vi avnjöt även Subway innan shoppingen, VÄRDA!! *nöjd tjej haha*

Givetvis blev det en del morgonpromenader och även ett hårt gympass, så vi gick inte mycket back denna helgen. De vi gick back gick vi plus mentalt och det mer än dubbelt upp =D

Hundsällskap

Klev upp innan sju i morse för att hämta C. Han ska vara hos mig här hela dagen, passar perfekt då det är ganska lugnt i skolan denna vecka =)



Vi tog en promenad på en gång, det blev en runda på 50 min, väldigt skönt. Var ett tag sedan jag lyckades komma upp tidigt på morgonen... Vi tar nog en till sväng innan lunch, KANON för mig =D


Sällskap

Jag kunde inte hålla mig, var tvungen att ta en promenad. Ringde till Christofer och frågade om jag fick ta med mig deras hund, Celcius. Båda följde med, så jag fick lite sällskap under den 40 min långa prom. =)

Och det blir bara bättre, de behöver hundvakt i morgon, så Celcius ska få vara här hos mig i morgon =D Blir nog några turer ut i naturen i morgon, är väldigt lugnt i skolan just nu, så det passar perfekt!!

SUCK

Var sjuk hela helgen, så det blev inget September. Biljetten låg här hemma och skräpade ist och skrattade mitt upp i mitt febriga ansikte!

Det är en ny vecka nu och en massa nya möjligheter. Dock känner jag mig fortfarande lite förkyld och vågar inte anstränga mig med risk för att det ska bryta ut något allvarligt (hasont etc). Därför blir det vila även idag, SUCK =( Känner att jag har energi i kroppen och därför klättrar jag på väggarna här. Motivationen är på topp och jag hoppas att jag kan köra ett pass i morgon =)

På torsdagkväll kommer även Sandra ner, ska bli riktigt roligt =D Vi får se vad vi hittar på, men en sak är säker: Det blir träning och morgonpromenader i all ära!! =)

RSS 2.0