Tooorkaaa!!

Det är blogg-torka i mitt liv just nu!

Sitter och gnatar med mina 3!!!!! hemtentor som ska vara klara tills på måndag.
Träningen och dieten är prio tusen just nu (dock försöker jag hålla kosten iaf). Men skippade tex gymmet idag för att sitta hemma i värmen och skriva ist. Bara det att det är 25 grader ute gör ju att man går in i depression haha, inte riktigt då men..

Förhoppningarna är ju att börja blogga nästa vecka igen då jag är klar med skolan. Men då börjar jag ju att jobba istället, ingen vila ingen ro. Så frågan är ju om man orkar göra inlägg här. Komma ju umgås en hel del med mina kära vänner i Älandsbro/Härösand oxå. Men nått i veckan ska jag iaf försöka med :)

Blir som ett litet sommaruppehåll nu, så enkelt är det.

Sen i höst kommer jag att fortsätta med kosten och all cardio. Vill gärna kunna genomföra ett av mina mål i höst, så får se om jag lyckas. Har ju väldigt mycket plugg i höst, c-uppsats osv. Men jag gnatar på och hoppas på det bästa B-)

I morgon skickar jag iaf in första tentan och jag hoppas att jag tar en morgonpromenad oxå (bra start på dagen).

Vilodag - onsdag

Igår körde jag biceps och bröst på gymmet, Lars tog nå bilder när jag körde. Bjuder på en här :P



Idag har jag legat i soffan och slappat en hel del. Känner mig väldigt trött och seg, plus enormt med träningsvärk efter måndagens ryggpass. Blev chins, marklyft och andra tunga övningar. Känns att man lever iaf :P



Blev ju en em prom idag iaf, gick lite över 60 min, liite segt börjar det bli. Mycket tankar just nu - skolan är snart slut för denna vår, komma bo hemma hos päronen hela sommaren, träning osv osv..



Det blev färs till både lunch och middag idag, sååå gott var det! Börjar bli lite less på alla sallader och relativt smaklösa maten man äter :P Men, det ska nog gå ett tag till :)

I morgon blir det att skriva på tenta 1 av 3. Önska mig lycka till... :P

RSS 2.0