På bussen mot Västerås

Sitter ni på bussen mot Västerås, grupparbete it is! Känner mig väääldigt trött, hade gärna sovit en timma till :-p Senare i eftermiddag hade jag tänkt dra till gymmet och köra lite armar. Kanske är ett av de roligaste passen, härligt när man får lite tryck i bitarna ;-) hehe

MUUUMS

När jag kom hem gjorde jag biffar till middag - SÅÅÅ GOTT :D

Älskar att laga mat och experimentera med smaker, ingen rätt blir den andra lika. Fast.. på makaroner och korv brukar inte smaken variera så mycket ;P



Är ju inget proffsupplägg på tallriken direkt - det var betydligt godare än vad det ser ut ;)
Som ni ser lyxade jag till det med lingonsylt oxå, MUMS!!

Passet

Eftersom jag inte har någon cykel längre (märkte detta när jag kom hem från gymmet, någon har stulit min punkterade cykel - loosers! Ska ni sno en cykel kan ni väl sno en riktig haha, Gör om, gör rätt ;) ) promenerar jag numera, vart jag än ska.



Så jag spänner på mig ryggsäcken och traskar iväg - tydligt glad över detta ;)

När jag kom till gymmet satte jag mig på en motionscykel för att bli lite extra varm innan passet. Ben på schemat alltså!

Ben:

Benböj 3*8 40kg
Benpress 3*8 70kg
Bencurl 3*8 ?kg (4st block haha)
Liggande bencurl 3*8 30kg
Tåhävningar 2*12 40kg

Efter passet körde jag lite cardio, ytters lite, för att jag ens skulle kunna ta mig hem med mina apostlahästar. Var riktigt slut i benen - träningsvärken kommer som ett brev på posten i morgon!

(Ingen morgonpromenad, tror jag har problem med sömnen. Lyckas inte somna om kvällarna. Måste försöka exprementera med detta och lösa problemet.)

Åter in på schemat - BEN ;)

Har bestämt mig för att börja köra renodlade benpass varje vecka under hela vintern. Om jag ska vara helt ärlig har jag väl aldrig kört ben kontinuerligt någonsin. Det har varit lite sporadiskt och detta pass har prioriterats bort då jag inte hunnit med alla pass under veckorna.

Har väl eg inte haft något jättebehov av att kör ben heller, tycker jag har bra form på dom. Men de ska bli lite hårdare och med fler detaljer.

Känner mig riktigt taggad inför denna träningsvinter ;)

Gym-time :D

Det blev bröst och axlar på gymmet idag. Är riktigt nöjd med passet, känner mig väldigt stark, men samtidigt vet jag att det finns mer att ge.

Bröst:

Bänk 3*8 50kg
Hentel sned 3*8 (ovisst hur många kg, men ca 15)
Cabel 3*8 15kg

På axlarna körde jag 2 övningar baksida, 2 utsida och 1 framsida. Orkar inte skriva ner dem :P



Hade ganska bra tryck efter passet, nöjd och glá, kexchoklá ;)

Blev lite cardio efter passet oxå, plus promenad till och från Willys!
I morgon hoppas jag på morgonpromenad (den första denna vecka isf).

God natt :)

Torsdag

Kände mig väldigt hänig igår, mest hela dagen, så det blev ingen träning. Tog även en timmes sovmorgon oxå, sömnen är viktig om man vill vara kry ;) Spratt sedan iväg till skolan för att skriva på PM:et och läsa lite.



Har lagboken i h&m-påsen, lånade ut den till en gammal kurskompis. Vill inte sälja den, kan vara roligt att hitta i bokhyllan ;)

Ett besök i Salem

Igår tog jag tåget till Salem för att hälsa på storebror och hans sambo.



De höll precis på att lägga plattor på gården, la själv dit några idag :)



Vill oxå ha hus så jag kan "påta på" på gården ;) hehe

Igår kväll åkte vi till Heron City och kollade på Jägarna 2. Positivt överaskad, jag tycker filmen var riktigt bra. De som gillade första måste se andra :P

Denna vecka blev det totalt fyra pass på gymmet och fyra morgonpromenader, en okej vecka. Kosten har varit under all kritik, blir ändring på det den kommande veckan med andra ord. Nu har jag kommit in i någorlunda rutiner, så nu finns det inget som heter fusk MED NÅGOT!

Morgonturer, plugg i skolan, gymbesök och bra kost, here i come ;D

Rygg, mage och biceps

Igår blev det rygg och mage på gymmet. Kände mig väldigt stark och pigg och avslutade med 30 min cardio. Sen "cyklade" jag hem (gick med cykeln hem eftersom jag nu fått punktering på bakdäcket). Det är allvarligt någon som inte vill att jag ska cykla haha. Men ska försöka få ner min andra cykel, den är mycket bättre, sviker mig aldrig ;)

Idag har det varit en regnig dag, så ingen morgontur. Har legat hemma och läst en massa kurslitteratur, lika roligt som regnet hehe. GICK sedan iväg till gymmet, 10min, och körde fyra övningar, avslutade med 30min cardio, traskade sedan hem igen, åter 10min. Så det har varit en rätt okej dag måste jag säga, inget strul iaf hehe.

Nu ska jag titta på bonde söker fru ;)


"All hell`s breakin` loose.."

Gaaah!! Skulle ta cykeln, visste att luften gått ur däcken efter denna sommar. Så jag började dra den upp mot pumpen.. men ser att ventilen på framhjulet är borta. Nån har tagit den, suck, BIG TIME.



Ghetto rules, äta eller ätas. Jag "äter", hehe, började gå runt här och söte efter trasiga cyklar med ventiler.. hittade två. Gick upp och försökte pumpa däcket, men det bara pös ur. Höll på att fixa och trixa i säkert 1 h innan jag sket i det och traskade ner til clases och köpte en ny slang med en FUNGERANDE ventil.

Tålamodet var längst ner, gick hem, satte mig i soffan i 1,5h innan jag gick ut och bytte slangen.



Lekte Mullemeck på gården, gick ganska snabbt, var ju andra gången på ett halvår som jag "meckar" med cykeln haha.

Det slutade ju med att det inte blev nått besök till gymmet, grymt drygt.. så dagen blev inte som jag hade tänkt med andra ord.
Men ska försöka avsluta den på rätt sätt - en omelett till middag med färsk basilika och skinka, mums :) Sen kanske det blir en kopp te lite senare :P


En bra start på dagen

Klev upp kl 7 i morse och promenerade i ca 40 min.



Gick sedan till skolan för att sedan sitta där hela dagen och läste inför föreläsningen i morgon.
Lärde mig att dricka kaffe i sommar, så jag tog en kopp vid 13-tiden för att få ett uppåtchack :P It works ;)


Goodbye Sweet Heart ...

Idag åkte Lars tillbaka hem till Härnösand, mycket ledsamt. Samtidigt känns det förvånansvärt bra (än så länge ;)). Han släppte av mig på gymmet då han åkte. Jag tyckte att det var lika bra att aktivera sig på en gång så man inte går hemma och grubblar :P

Körde bröst och axlar idag på ASK. Var länge sedan dessa muskler kördes, så det blev lite av en mjukstart.
Kände mig väldigt stark, har vilat mig i form de senaste veckorna ;)



Denna bild från veckan i Tunisien får representera mina veckor utan gym, total VILA ;P

I morgon vill jag ta mig ut på en morgonpromenad om jag lyckas komma i säng i tid. Alltid så skönt att vara uppe före de flesta och gå runt stan. Uppfriskande är det! Sen är det en mycket bra start på dagen innan jag sätter mig i skolan. :)

Back in E-tuna!

Kom tillbaka hem till Eskilstuna i måndags efter att ha tillbringat nästan 3 månader i Härnösand. Lars följde med ner och stannar en vecka, känns bra med en mjukstart med livet som särbos :P Skolan började i onsdags, taggad för en spännande termin, köpte även gymkort igår. Hade inte kört någon styrka på närmare 3 veckor pga av Tunisien-resan och förkylning. Men nu är jag tillbaka och mer taggad än någonsin att bygga mer muskler denna höst/vinter ;) Tragiskt att börja nämna vintern, men jag har ju ett långsiktigt mål med träningen, så framtiden måste nämnas :P

Mitt bloggande i sommar har varit under all kritik, obefintlig snarare. Men de gånger jag slagit på datorn denna sommar kan jag räkna på en hand (då för att betala räkningar och dyl :( ). Lusten och tiden har inte funnits, men nu ser jag fram emot att göra några inlägg i veckan :)

Hoppas ni haft en lika bra sommar som jag, ROCK ON!


Hej heej ;P

Jag har haft en riktigt härlig sommar :) Lägger upp lite bilder så kan ni se vad jag pysslat med i sommar.



Mycket god mat!





Umgåtts med underbara vänner :)



Badat..



...Allra mest i Tunisien ;)





Varit ute och seglat med Lars pappa.



Åkt Ådalen III med Lars familj.





Räkfrossa med familjen på Åstön.



Och i helgen som var bakade vi tunbröd, så nu är frysen full ;)



Vår (Lars) nya bil, som införskaffades i sommar, får vara den avslutande bilden ;)

RSS 2.0